Сб, 2024-04-20, 11:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 39 40 »


Поетесі Ганні Сіньковій, яка смажила яєчню і хот-доги на Вічному вогні на меморіалі в честь загиблих у Другій світовій війні в Україні, загрожує до п'яти років ув'язнення.



Колишні ліквідатори наслідків Чорнобильської катастрофи Микола Власов і Анатолій Лигун приїхали в Потсдам з Луганська і Чернігова для участі у виставці "25 років після Чорнобиля".



38-річний Саїф аль-Іслам Каддафі, ім'я якого колись пов'язували зі сподіваннями на реформи в Лівії, чітко заявив: він і його уряд нічого поганого не роблять і відступатися не збираються.



За результатами аналізу ситуації в 37 країнах світу неурядова організація дійшла висновку, що влада все сильніше впроваджується у Світову павутину й утискає свободу в Інтернеті.



Ознайомтеся з російським стилем демократії: пелена невизначеності створює видимість дебатів, яка приховує той факт, що рішення буде ухвалено однією-єдиною людиною.


Щоб селяни з постраждалих районів перестали їсти забруднені продукти, вистачило б одного мільйона. Однак про них,  здається, забули.


"Ми весь час чуємо, що режим впаде, тому що голодні бєларуси збунтуються, - зазначив Сергій Баликін, директор асоціації дрібного і середнього бізнесу. - Але голодні бєларуси не збунтуються".


"Не розумію, чому розплачуватися повинні слабкі",-в газеті  мовиться, що асигнування на ліки буде урізано на 3 млн євро. "Наші політики дбають лише про власні інтереси".


Зблизити з Євросоюзом Україну,  одну з найважливіших світових виробників сталі, зерна, озброєнь і хімікатів, буде нелегко, "слабка економіка і застаріла інфраструктура країни відчайдушно потребують потужних інвестицій для фінансування модернізації.

.
Останнім часом" альфа-самці "російської політики відкинули килим у бік і відкрито кусають один одного за п'яти".


Об'єднання матиме на меті підтримку України на шляху вступу до Євросоюзу.

жадан

 

 

"Уряду януковича ще немає і року, але опір йому вже працює на повну потужність".


.
Екологічна ситуація в зоні "стабільна" і "не викликає побоювань", цитує газета.

.
Британський уряд вважає, що до 10 впливових соратників лівійського лідера Муамара Каддафі можуть незабаром виїхати за кордон.

.
Цунамі, землетрус і аварія на "Фукусімі" не тільки завдають Японії збитків, що перевищують 100 млрд євро, а й послаблюють її як союзника і як суперника.

.
Українські туроператори за 130 євро організують екскурсії до Прип'яті: торік місто відвідали 10 тисяч шукачів гострих відчуттів . На всій території міста Прип'ять дозиметр зашкалює. .


Незважаючи на свій альянс, Путін і Медведєв інстинктивно розходяться в поглядах на відносини із Заходом, 2) їхні наближені бояться однозначно приймати того чи того.


Спостерігаючи на телеекрані, як японські інженери намагаються запобігти катастрофі на АЕС "Фукусіма", Костянтин Фашевський подумки повертається на 25 років назад.


.
"Усунути людей, які стоять при владі, - лише частина проблеми. А точніше, це створює нові проблеми".


Незважаючи на багаторазові запевнення влади в тому, що японська атомна криза не справить істотного впливу на рівень радіації, населення кількох регіонів світу охоплено споживчою панікою.