Чт, 2024-04-25, 17:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 39 40 »

"Грузинська столиця стала сучасною. Біля під'їзної дороги, яка веде від аеропорту, виблискує вогнями нова будівля міністерства внутрішніх справ: футуристична споруда, що складається з хвилястих ліній і похилих площин, повністю виконана зі скла і яскраво освітлюється протягом всієї ночі".


Учора Слідчий комітет РФ зробив заяву про причини смерті в СІЗО Сергія Магнітського, звинувативши у трагічному інциденті тільки лікарів, пише західна преса. Компанія Hermitage Capital, за контрактом з якою працював Магнітський, вважає службовців в'язниці лише "знаряддями" більш високопоставлених чиновників.




"Або ДСК буде повністю виправданий і вирішить знову брати участь у перегонах, або він буде відпущений на свободу, але з нього не будуть зняті всі підозри, тоді соцпартія опиниться в скрутному становищі". І потім, французи не оберуть президентом того, "хто мав секс з покоївкою готелю". "Мораль: що стосується отрут у політиці, то застосувати їх може хто завгодно і де завгодно", - підсумовує автор статті.



"У 2008 році ісландці і приїжджі робітники зі Східної Європи юрбами залишали острів після того, як в результаті світової економічної кризи знецінилася ісландська крона і почалося безробіття. Враховуючи, що населення острівної держави становить лише 318 тисяч, подібний відтік жителів вселяє серйозні побоювання".



Одні називають ролики "пікантними", інші - "джерелом натхнення". Кім Клійстерс у помаранчевій спідниці сідає на шпагат, Каролін Возняцкі подає тенісний м'яч прямо в театральний генератор вітру, а Вікторія Азаренко вимовляє за кадром: "Я люблю бити по м'ячу з усієї сили. Щоб розплющити. Якщо м'яч повертається, це натяк: можливо, трохи сильніше?"



Стародавні єгиптяни, китайці і римляни створювали запаси зерна, що дозволяли в неврожайні роки стримувати зростання цін на харчі. "Але сьогодні ми не робимо того, що робили єгиптяни, китайці і римляни, - нарікає видання.


Ухвалення середньострокової бюджетної програми, що передбачає скорочення витрат і збільшення податків, є умовою надання Греції чергового траншу допомоги Євросоюзу і Міжнародного валютного фонду.


За даними офіційної статистики, в Чехії проживає близько 32 тис росіян. "Для 10-мільйонної країни це небагато, але офіційні цифри затьмарюються тисячами тих, хто живе між Москвою і Прагою, прихоплюючи із собою частину потом і кров'ю зароблених грошей, щоб відвести їх з нестабільної, на їхню думку, Росії в безпечні чеські банки".



В інтерв'ю вона поставила риторичне запитання, як потрапив до списку найбагатших громадян син Януковича, "простий зубний лікар. Скільки зубів треба для цього вирвати?"
Янукович знає: за наявності потужної опозиції і чесних виборів він втратить владу в 2012 році. Він хоче нейтралізувати цю загрозу.



Люди, які в роки радянських репресій до хрипоти обговорювали політику в стінах своїх кухонь, замовкли, вийшли з-за столу і зайнялися замість усього цього переробленням тих самих кухонь. Але от молоде покоління заговорило знову.




Якщо Тимошенко і не братиме участі у виборах, всі і так будуть знати, що "Батьківщина" - це політична сила Тимошенко. Ніхто не завадить їй бути прапором кампанії. А неучасть Тимошенко у виборах може піти "Батьківщині" тільки на користь - вона постане лідером, якого боїться влада, а тому і знімає її з дистанції.



 
Коли Путін переможе, він отримає змогу залишатися при владі два шестирічних терміни поспіль
. Реальна опозиція могла би брати участь у виборах без шкоди для влади, але поки що з'являються лише химерні фігури типу олігарха Прохорова.


Пропонуємо вашій увазі деякі матеріали з доповідей про Росію, торкаючись політики, економіки, актуальних явищ і подій. Щоб стати модернізатором, одного "iPad" недостатньо, зауважують оглядачі Медведєву, визнаючи, що Інтернет стає цінним майданчиком для свободи слова.



Один з головних невизнаних фактів про секс - ми встановлюємо на нього ціну.


Їм довелося знищити майже 6000 тонн огірків, 3500 тонн помідорів і 1300 гектарів салату.



Фахівці підрахували, що одна німецька кішка є причиною вироблення 2,2 тонн CO2 на рік, причому приблизно половина цієї кількості виникає в процесі виготовлення кормів та упаковки для них, друга - в результаті утилізації наповнювачів для котячих туалетів і порожніх банок. Канарки набагато економніші: на частку кожної з них припадає лише 15 кг CO2 на рік.



Якщо жінки стануть впливовішими в сексуальних відносинах, ми побачимо більше шлюбів, більш старанні залицяння з боку чоловіків тощо - "секс подорожчає". Але сьогодні нічим таким і не пахне.


В амадин є ідеальна відмовка для походів наліво - генетична схильність. "Досліджуючи сексуальну поведінку зебрових амадин, науковці виявили: схильність до проміскуїтету передається з покоління в покоління"





Тиск на Київ росте як трава навесні. Його апогеєм стали одкровення голови ради директорів російського газового монополіста "Газпром", який заявив у Брюсселі про те, що в "Північний потік" планується перекинути з українського напрямку до 20 млрд кубометрів газу на рік.



Фінансову допомогу Іраку здійснювали у вигляді перевезення великих сум готівки.