Пт, 2024-04-19, 16:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 39 40 »

На тлі економічної кризи, що розгорілася, бєларуси вихлюпують накопичений гнів досить несподіваними способами.



Сучасники у 1990-ті роки перестали "говорити на серйозні теми - крім заробляння "бабла", нікого по-справжньому нічого не цікавило". Підчепивши цей вірус, багато внутрішньо вмирали, і складалося таке враження, що "на банкетах спонсорів були присутні не люди, а (...) трупи, що розклалися вже до кашоподібного стану".



Минулої неділі на бєларусько-польському кордоні допитали творця групи "Набрид нам цей Лукашенко" Івана Стасюка; його питали про його діяльність в соцмережах, про зв'язки з активістами з України, адже саме українського сценарію Помаранчевої революції найбільше боїться бєларуський режим.


МВФ, до якого Мінськ звернувся по допомогу, вже одного разу обпікся, допомагаючи Бєларусі; крім того, члени фонду, включаючи США, можуть відмовитися рятувати Лукашенка доти, доки в країні є політв'язні.


Саме таку інформацію Путін у минулому доручав добувати шпигунам, пишуть Вулсі і Хейнріхс, а тепер адміністрація, зосереджена на "перезавантаженні", можливо, готова передавати її просто так.


Західна преса далі висвітлює різні аспекти історії зі спалахом кишкової палички - від економічних наслідків до висновків, які слід зробити сільському господарству і нам усім як споживачам.



"Будь ласка, пошліть мене в США, щоб я теж міг страждати", - йдеться в одному з коментарів на популярному в Китаї інтернет-форумі Mop.


Матеріал про Португалію називається "Країна, де проведено лібералізацію: після пом'якшення законів смертність знизилася". З 2001 року Португалія перестала кваліфікувати вживання наркотиків як злочин.


Росія заборонила імпорт овочів з Європи. Москва робить з мухи слона, обурюються європейці.


У великої частини заражених - потенційно летальний гемолітичний уремічний синдром, який може спричинити інсульт, епілептичні напади та стан коми. Зафіксовано небувалу кількість випадків гострої ниркової недостатності.


"Я не знаю, що насправді трапилося позавчора, у суботу, в номері, який став вже відомим, готелю Sofitel у Нью-Йорку."


Самці Homo sapiens ніколи не вважалися взірцем сексуальної стриманості. "Як тільки у підлітка вмикається лібідо, юнаки входять у затяжний стан емоційного, якщо не фактичного пріапізму, з якого так остаточно й не виходять".



"25 журналістів було вбито в Росії з того часу, як Путін прийшов до влади".


"Незрозуміло, чи то хитати головою, дивлячись на надмірний медійний і емоційний галас навколо одруження спадкоємця британського престолу, чи то радіти, з якою легкістю світ дав втягнути себе в сентиментальну атмосферу історії кохання двох молодих людей".


Жодна система захисту від радіації неефективна в профілактиці тяжких захворювань без конкретних політичних дій і поширення достовірної інформації.



"Те, що не підлягає страхуванню, вимагає іншого роду відповідальності. Через 25 років після Чорнобиля постає питання про переоцінку атомної енергії. Ми на порозі чергового конфлікту".



"Настав час глибоких роздумів, серйозних глобальних дебатів", - вважає Пан Гі Мун. Багато хто вважає АЕС чистим і логічним джерелом енергії в часи, коли енергоресурси вичерпуються. Але пріоритетним завданням має бути безпека.



На думку видання, в Україні незалежність ЗМІ давно перебуває під загрозою. "На журналістів часто подають у суд політики, бізнесмени і злочинні угруповання. Часто-густо трапляються загадкові напади та вбивства".



Німеччина вирішила відмовитися від атомної енергетики. Скільки коштуватиме перехід на альтернативні джерела енергії.



Поетесі Ганні Сіньковій, яка смажила яєчню і хот-доги на Вічному вогні на меморіалі в честь загиблих у Другій світовій війні в Україні, загрожує до п'яти років ув'язнення.