Пт, 2024-04-19, 21:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Іноземні видання по-українськи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 39 40 »

 

Україна все ще, й через 25 років, стикається з наслідками Чорнобильської катастрофи.



У квітні 1986 року вони боролися з катастрофою майже голіруч.Усього їх було близько 600 тисяч, і через 25 років вони носять звання "ліквідатор" - з гордістю і люттю водночас.



На даний момент перевага японців перед жителями територій навколо української електростанції в тому, що евакуацію вже проведено, тоді як з околиць Чорнобильської АЕС людей вивезли тільки наступного дня після катастрофи, коли радіація вже проникла в їхні домівки.


Українська столиця, де київське "Динамо" зіграє сьогодні ввечері з Manchester City, - це місто, яке овіяне історією, але відчайдушно прагне до модернізації .


"Сім'ї змушені поринути в убогість, якщо хтось з рідних серйозно захворіє, жахлива прірва між дуже багатими і абсолютними жебраками, привілеї, якими користається меншість" - все це різко контрастує з "марнославними іграми владної верхівки".

.
H2O має намір подати до Лукашенка позов від імені його жертв і в разі успіху накласти арешт на фінансові активи бєларуського президента у Великобританії та інших країнах світу.

.
Можливості великих реформ у репресивному оточенні невеликі, збереження курсу в Грузії, в Україні й у Киргизії - часткових демократіях, що борються, але вже пережили переворот, - повинне залишатися пріоритетом.


Режим полковника Каддафі як і раніше отримує сотні мільйонів доларів від продажу лівійської нафти, незважаючи на низку санкцій.




Україна, з огляду на міжнародну увагу, ризикує знову опинитися в "мертвому куті", з якого вона вибралася після Помаранчевої революції.


Європейським та американським офіційним особам слід роз'яснити Януковичу - відкритим текстом, щоб нюанси не тлумачилися перекручено, - що політика його адміністрації виглядає як регрес демократії".


"Їхня загальна чисельність сягає кількох сотень. Завдання цих підрозділів - навчати особовий склад і сприяти збройним силам опозиції".


У жодній європейській країні не курять і не п'ють у таких кількостях, як в Україні.


Уряду сусідньої Росії це тільки на руку - ніщо так не загрожує Путіну, як успішна стабільна демократія і ринкова економіка в державі по сусідству. Тиск Росії на Київ великий.


"Але як нам зрозуміти народ, який не цінує відданості Горбачова - лідера, якого так і не розбестила влада, - демократії і реформам?"


Вашингтону незручно критикувати Януковича після того, як він зголосився передати США запаси високозбагаченого урану.


Коли керівництво брокерської компанії дізналося, що кошти належать Каддафі, воно відмовилася мати справу з цими грошима.


Журналісти, письменники і захисники свободи ЗМІ задоволені ухваленим у четвер рішенням британського судді про відхилення позову про наклеп.


Помаранчева революція в Україні поклала початок викриттю радянських історичних міфів, що вже давно назрівало. У центрі був Сталін з ініційованим ним Голодомором 1932-1933 років.


В Італії полковник купував вертольоти, на Мальті - вогнепальну зброю, у Німеччині - засоби зв'язку, в 2010 році експорт з Москви сягнув 1,5 млрд євро.


Посадку в міжнародному аеропорту імені Рафіка Харірі не дозволили через те, що не була надана інформація про особистість десяти осіб, що перебували на борту.